Кошик
5763 відгуків
promo_banner
вул. Георгія Тарасенка, б 134, Харків, Україна
+380 (68) 584-63-07
+380 (63) 508-81-37
+380 (95) 271-00-05
СанГиг - одноразові засоби індивідуального захисту
Кошик

Манікюрні кусачки

Шматочки для манікюру – це інструмент для проведення обробки нігтів та кутикули. Їхня якість і функціональність впливають на результат роботи. Також важливо враховувати і вплив іміджу салону – якісні кусачки відіграють у цьому не останню роль.

Для чого потрібні кусачки
За призначенням кусачки поділяються на 3 основні категорії:

Шматочки для кутикули або нашкірниці. Їх ще називають щипцями чи щипчиками для кутикули;
Шматочки для нігтів на руках – для манікюру;
Шматочки для нігтів на ногах – для педикюру.
Нашкірниці або щипці для кутикули та огрубілої шкіри навколо нігтів є обов'язковими при виконанні класичного манікюру, а також деяких видів комбінованого. Щипці для нігтів на руках є альтернативою манікюрним ножицям. Шматочки мають більший розмір та міцність у порівнянні з нашкірницями, призначені для обробки твердих та грубих нігтів. Що краще, ножиці чи кусачки? Залежить від ситуації. Манікюрні ножиці з грубими нігтями, наприклад, віковими або ураженими грибком можуть не впоратися. Манікюрні ножиці - види, правильне використання, вибираємо кращі педикюрні шматочки мають більший розмір і міцність, посилену конструкцію. Довжина леза починається від 15 мм до 21 мм. Такий розмір і міцність дозволяють працювати з грубими і нігтями, що вросли на ногах навіть у літніх клієнтів, не крихти і не заминаючи їх по довжині.

Педикюр вдома самостійно
Як робити педикюр самому види процедур, покрокові інструкції, догляд за ніжками.

Існує низка критеріїв, які допоможуть вибрати якісний інструмент навіть новачкові. Марка та твердість сталі – матеріал, з якого виготовлений інструмент. Вуглецева, легована або медична сталь має підвищену міцність та зносостійкість. Популярні виробники професійного інструменту найчастіше пропонують інструмент із нержавіючої сталі з кобальтовим покриттям. Воно робить кусачки стійкішими до хімічної та термічної стерилізації. Вид поверхні: матова або дзеркальна або глянсова Форма головної частини: з п'ятою або без п'яти (висунута задня частина лез) За наявності сильно виступаючої п'яти інструмента, майстру-початківцю буде дуже складно контролювати хід зрізу. П'ята погано проглядається, і за найменшого неконтрольованого руху може порізати шкіру клієнта. Початківцям можна порекомендувати плоску п'яту або п'яту з мінімальним кутом виступу.

Довжина та форма з'єднання ручок інструменту:

Поворотна пружина 1 або 2 пластини із замковим з'єднанням.
спіраль.
Приховане з'єднання
Найнадійніші інструменти з подвійною розводячою або спіралеподібною пружиною.

Форма та розмір ріжучої частини
Довжина лез Ріжучі кромки повинні бути гострими, рівними, без вм'ятин, сколів та зазубрин. Попереду леза повинні сходитися в одну точку та мати гострий носик. Леза повинні бути однаковими і щільно стулятися по всій довжині без просвітів. Перевірку рекомендується робити з легким стисненням та знятою пружиною. Форма лез залежить від кута нахилу ріжучих кромок. Нижча п'ята дає майстру можливість тримати інструмент під меншим кутом нахилу. Довжина лез буває різною. Найчастіші варіанти 7,8, 15, 16, 20 мм. Плавність ходу Кусачки не повинні працювати ривками або заклинювати на етапі стискання чи розтискання. Зручність розташування в руці Важливо, щоб ручка не впиралася в центральну частину майстра. Вона повинна трохи заходити за центр, виходити з глибини долоні, інакше в тривалій перспективі це загрожує підвищеною стомлюваністю та дискомфортом, передавленням судин та нервів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner